Vi er en stor forening med mange gode faciliteter og muligheder, som vi gerne kort vil introducere for dig. 

Sådan kommer du af med dit affald:  

Containere til affaldssortering af pap, papir, plast, metal, glas og batterier finder du under overdækningen ved cykelskurene. 

Restaffald og grønt husholdnings-affald / bio skal i containere, der står i de murede skraldeskure.  

Elektronik og farligt affald sætter du i rummet ved garagen i enden mod Jernbane Allé (det er skiltet, hvor skraldet sættes).  

Storskrald som møbler nips og tilbehør skal i de store containere, der står i hver ende af gården. Jord, sten, sanitetsudstyr og stort haveaffald skal på genbrugsstation. Nærmeste genbrugsstation finder du på Bispeengbuen 35, 2000 Frederiksberg (ved Fuglebakken Station). 

Farligt affald
Guide til affaldssortering
Til toppen

TV
I bestemmer selv hvilke tv-pakker eller streamingtjenester I vil have.

Internet

Foreningen har indgået kontrakt med Wizer.

Vi regner med at gå over til det nye system den 1. marts 2022.

Indhold

1000/1000 Mbit (500/500 garanteres målt i stikket)

Mulighed for at tilkøbe ny wifi 6 router eller mash system til faste lave priser

Opgradering af foreningens netværk

Drift, service og vedligeholdelse

24-7-365 monitorering af netværk

Kundeservice og teknisk support

Telefon 71 99 22 30

Åbningstider:

Man-tors: 9 – 16:30

Fredag: 9 – 16:00

Lørdag: 10 – 15:00

Facebook
Bliv medlem af den lukkede Facebook-gruppe: ”A/B Vanløsegaard”, hvor du kan skrive med dine naboer, hvis du har forslag til aktiviteter, vil bytte / give / sælge eller dele nyttige beskeder. Siden er ikke et kontaktforum til bestyrelsen.

Til toppen

Miljøkælder
Miljøkælderen finder du i den gård-ende, der vender ud mod Kaløvej. I nr 31. Miljøkælderen er et fælles samlingslokale til nytårstaffel, fastelavn og lign. Der er storskærm i rummet, og der inviteres nogle gange til landskampe eller dartaften her.

Da miljøkælderen ligger under en lejlighed, er det desværre ikke muligt at udlåne den til private sammenkomster.

I miljøkælderen er der badefaciliteter og wc, som du gerne må benytte, når du f.eks. opholder dig i gården om sommeren eller under istandsættelser af bad og wc.

Miljøkælderen

Loft- og kælderrum
Til hver lejlighed følger et lofts- og et kælderrum, som du frit kan disponere over. Nogle ting SKAL dog opbevares i loftrummet. Der må ikke være organisk materiale i kælderen, da vi har haft store problemer med forskellige slags hussvamp (skimmel). så f.eks. døre, der tilhører din lejlighed, og som p.t. ikke er i brug, samt alt andet organisk materiale må ikke opbevares i kælderen. Den fugtige kælder vil beskadige dem.

Fælles cykelrum i kælderen
Alle har adgang til cykelkælderen via bagtrappe eller nedgang fra gården. Cykelkælderen er til transportmidler som cykel, barnevogn, løbehjul og lign, men ikke som opmagasineringplads til andre private ejendele.

Tørreloft
Der er adgang til fælles tørrelofter ad bagtrapperne. De kan benyttes til at tørre tøj, men ikke som opmagasineringsplads til andre private ejendele.

Hobbyrum
Hobbyrummet i kælderen Jyllingevej nr. 55 er færdigt. Her er et stort arbejdsbord, høvlebænk, værktøj og ophæng til din cykel.

Husk at følge retningslinierne for brug af rummet og lukke og låse efter dig. Vi har oplevet at der er blevet stjålet ting fra rummet. (Begge døre har stået åbne)

Hvis man ikke har adgang til rummet, kan man skrive en mail til kontoret, at man ønsker adgang. Husk at informerer om hvilken adresse det drejer sig om. Mød op på kontoret efter aftale med den person der skal opdatere dine nøglebrikker.

Miljøkælderen
Til toppen

I miljøkælderen står der 6 lette borde, i målene 75 x 150 og 30 lette klapstole. Der er også bestik, knive og gafler, til 30 personer. Skal I være flere, end du selv har borde og stole til, er du / I velkomne til at låne det.

Ved henvendelse til bestyrelsen, kan du få udleveret borde og stole.

Du passer selvfølgelig godt på det du låner – det er jo også dit, som du har været med til at betale – og afleverer så hurtigt som muligt, så andre får glæde af herlighederne.

Til toppen

I hvert af de fire skralderum i gården er der en hylde. Her er du velkommen til at lægge ting, som du ikke længere selv har brug for, men som stadig er i OK stand. Og du kan tage de ting, andre ikke længere har brug for.

Til toppen

I hver ende af gården står en række plantekasser. En af kasserne kan blive dine, hvis du tilmelder dig en plantekasse senest 15. marts, som er sidste frist for at skrive sig på plantekasse-listen. Plantekasserne udlånes for et år ad gange, Følg med på Vanløsegaards facebookgruppe eller hold øje med opslag i opgangen for tilmelding til en plantekasse. 

Plantekasser
Til toppen

Gården er til fælles glæde – på tværs af aldersgrupper – og derfor finder du både legetøj, legeplads og sandkasse samt bordbur og petanquebane. Derudover har vi grillmuligheder og en masse fælles borde og bænke til fri afbenyttelse.

Grillning
Under pergolaen ved græsplænen i hver ende af gården har foreningen 2 stk. gasgrille som du frit kan benytte. Det er ikke muligt at forhåndsbooke en grill – det er først til mølle; bare du husker at rydde op efter dig. Gasflasker opbevares i det lille rum ved skralde rum i hjørnet Jyllingevej/Jernbane Alle. Er gassen sluppet op, så tag gasflasken med til nærmeste sted hvor der kan om byttes til ny gas flaske (husk kvittering) kvitteringen afleveres til bestyrelsen i kontortiden som udleverer udlægsblanket.

Siddepladser ved pergolaerne
Borde og bænke må gerne stilles sammen til langborde, hvis du inviterer familie eller venner til fest i gården – fødselsdag, studentergilde mv – bare du husker at rydde op efter dig 😊

Det er desværre ikke muligt at booke bordene på forhånd.

Spil, biler og hoppeborg
Foreningen ejere flere udendørsspil som Kongespil, boule mv. De opbevares i det lille rum ved skralderum i hjørnet Jyllingevej/Jernbane Alle i de samme rum, som der står gas (ikke for børn alene). De mooncars, der står gården, må gerne benyttes af gårdens børn og besøgende. Bare du husker at rydde op efter dig.

Vores dejlige legeplads

Gårdens borde og stole brug dem og nyd dem, det er vores alles dejlige gård pas på dem så vi kan have glæde af dem længe

Arbejdsdage
Vi afholder arbejdsdage i løbet af foråret, for at gøre gården sommerklar og rydde op i kældre og på fællesarealer. Datoerne for arbejdsdagene ligger ikke på fastlagte datoer, men bliver annonceret i nyhedsbreve og opslag i opgange i god tid forinden.

Brug vores dejlige gård og tingene i den – og pas på dem, så vi har glæde af dem længe…

Til toppen

Vanløsegaard har en hjertestarter.

Du finder foreningens hjertestarter til højre ved opgang 39 på Jyllingevej.

Hjertestarteren er opsat i 2020 og serviceres årligt.

Hjertestartere redder liv og er lette at anvende. Jo hurtigere man får påbegyndt livreddende behandling, jo større er overlevelseschancerne. Derfor skal hjertestartere være placeret tæt på, hvor vi bor og opholder os.

Vores dejlige legeplads
Til toppen

Tilslut dig fælleskabet

Skriv dig op på ventelisten her

Køb en andelslejlighed

Beboerorientering

Beboerorientering juni 2021
Beboerorientering december 2020
Beboerorientering november 2020
Beboerorientering september 2020
Beboerorientering juli 2020
Beboerorientering april 2020
Beboerorientering oktober 2019
Beboerorientering juni 2019

Vanløsegaard ANNO 1923

Foreningen er fra 1923, bygningen fra 1924. I dag er der et dejligt gårdmiljø, hvor man kan nyde den smukke facade, der blev renoveret fra 2003 til 2008 

At gå rundt en lørdag formiddag og hænge vasketøj til tørre, mens gruset knaser under fødderne og ungerne kører på cykel. Det er derfor, jeg bor i Vanløsegård.

Julie, Beboer

Jeg kan godt lide det her.
Der er altid nogen der lige kan give en hånd, hvis man har brug for hjælp.

Claus Hansen, Beboer